Értékes tippek a videó marketing elindításához

A videomarketing lendületet jelent a vállalkozásának. Nem könnyű, mert gondolhatja, hogy nagyszerű videókat készít. Számos különféle dologra van szükség, amelyekre gondolni kell a video marketing területén. Olvassa el tovább és tanuljon meg néhány hasznos tippet és információt a video marketing kampányról.

A legtöbb ember hírhedtően rövid figyelmeztetési figyelmeztetéssel rendelkezik; azonnali vagy gyors információt akarnak. Ha hosszabb videóidnak kell lennie, fontolja meg, hogy több kisebb videóra osztja azokat, amelyeket az emberek szegmensekenként nézhetnek meg.

A video marketing egy nagyszerű módja annak, hogy jobban kapcsolatot tartson fenn a megcélzott ügyfélkörrel.

A YouTube kiváló szerkesztési funkciókat kínál a saját webhelyén. Jelentéseket adhat hozzá a videókhoz.

Nem várható el, hogy a nézők 20 percnél hosszabb ideig néznek videókat. Ez a hosszúság csak akkor megy végbe, ha megmutatja a közönség számára, hogy egy nagyon mély videókat készít. Ha egyszerűen csak a közönséggel beszél egy üzlet reklámozására vagy naprakészen tartására, akkor 10 perc alatt végezzen.

Gondoskodjon arról, hogy optimalizálja videóit a keresőmotorok számára. Fontos, hogy minden célzott kulcsszót tartalmazzon. A kapcsolattartási információkat fel lehet venni, hogy az emberek kapcsolatba léphessenek Önnel.

Ne feledje, hogy a videó készítése csak a munka fele. Az expozíció elérése érdekében a saját videód reklámozásáért is felelős. Ha piacra dobja a videót, akkor viszonylag rövid idő alatt 900% -kal növekedhet előfizetői száma. Helyezzen bele szép tartalmat, de ne félj félbeszélni másoktól, mit tett.

Nem kell feltétlenül költenie vagyont a jó minőségű videó létrehozásához. Ha fényképezés közben fókuszált és kiegyensúlyozottan tartja a képet, akkor nincs szüksége professzionális felszerelésre. Még akkor sem kell fantasztikus szkriptekre vagy túlzott mértékű bizalomra. Csak tartsa szem előtt a személyiségét, és beszéljen világosan a videokamerával. Lehet, hogy nem kell ezt tennie. A számítógép képernyője helyett időnként a PowerPoint programot vagy képernyőképeket is használhatja.

Tegye tartalmát érdekesnek. Készítse el videóját, hogy felhívja a nézők figyelmét.A videóinak olyan webhelyen történő elhelyezésével, mint például a YouTube, további látogatók vonzhatók, de népszerűsége gyorsan csökken, ha a videó nem érdekes.

Ne felejtsd el hozzáadni egy űrlapot az e-mail listához azon az oldalon, ahol a videók vannak.

A "goobyes" és "hellos" szkriptek a videóhoz. Meg kell adnia a nevét, a cég nevét, valamint a videó témáját.

Ne próbáljon mindent magadra szerezni. Nehéz mindig új és ötletekkel felhozni egy folyamatos video marketing kampányt. Gyakran folytasson megbeszéléseket, hogy folyamatosan élen járjon az iparban.

Videódnak rövidnek kell lennie, és hasznos információkkal kell kitöltenie. Az emberek nagyon rövid figyelemmel kísérik online. Próbáljon meg egy videót 5 perc alatt tartani, ha nem akarja megakadályozni, hogy az emberek egy másik videóhoz szörfözzenek. Még ha fantasztikus is a tartalom, nem fog semmi jót tenni, ha a nézők elcsúsznak, vagy zavarodnak a közepén.

A rövid videók jobban működnek, mint a hosszabbak. Próbálja meg a videókat három perc alatt tartani, hogy minden szükséges információt megadjon a néző elvesztése nélkül. Öt percig is mehet, de ennél hosszabb is valóban felesleges. Nagyszerű mottója, hogy a dolgokat mindig rövid és édes maradjon.

Ez lehetővé teszi az emberek számára a videó megtekintését az Ön webhelyén, miközben könnyen hozzáférhet a tényleges szolgáltatásokhoz vagy termékekhez. Továbbra is jóváírást kap a nézeteidért, mivel a YouTube felhasználók számára elérhető elemző eszközök nyomon követik a nézőket, akik egy másik webhelyen néztek meg a videót.

Azok, akik a videómarketing alkalmazásával értek el eredményeket, rájönnek, hogy a videókat megjegyzések hagyják. Sokszor az emberek időszerű kérdéseket tesznek fel.

Ne csak videókat tegyen közzé csak a YouTube-on. Míg a YouTube szükségszerűség, bölcs dolog az is, hogy videókat tegyen közzé más helyeken, amelyek valószínűleg vonzzák a kívánt ügyfélkört. Kérdezze meg az embereket, hogy töltsenek ki kérdőíveket, hogy megnézhessék, melyik videó-helyek vannak a kedvenceik.

Vigyázzon arra, hogy az emberek mit gondolnak a videókról, amelyeket az ügyfelek fogadnak. A videód kulcsa az, hogy felhívja a figyelmet és a terméket, hogy megosszák másokkal. Ha válaszol a nézőire, és pozitív változtatásokat hajt végre a videóidban, akkor az a legjobb, hogy javítsa stratégiáit.

Hogy a tartalma érdekes legyen a néző számára. Ha videód nem felel meg ennek a legalapvetőbb követelménynek, érdemes átgondolni a stratégiáját.

tökéletes egy videó készítő barátjának. Ez nagyon hatékonyan vonzza a nézőket, hogy időről időre visszatérjenek az Ön új közzétett tartalmaihoz. A videókat egy sorozat részéhez is szűkítheti, ha mindegyik csak egy kicsit több információt nyújt egy adott témáról.

Hogyan lehet megmérni a videó sikerét, ha elmulasztja a statisztikák áttekintését vagy a statisztikák ellenőrzését?

Tegye a lehető legpozitívabbá a videóit, amelyeken dolgozik. Az emberek általában élvezik azt, ami jobban érzi magát. A videód pozitív előnyt nyújthat termékének. Bókozz a videón.

Az Ön piaca